Tiendschuur

Bent u op zoek naar een uniek historisch kader voor uw bijzondere feest, viering of event? Dan is de abdijsite van Herkenrode zeker uw onverdeelde aandacht waard. Alleen al door de unieke omgeving en ligging geeft de site uw event een unieke uitstraling. De prachtig gerestaureerde Tiendschuur is een gedroomde locatie voor avondfeesten, recepties en conferenties. Het neerhof, de inspiratietuinen en het omliggende natuurgebied maken het plaatje compleet.

Trouwen in Herkenrode

Voor uw huwelijk gaat u op zoek naar een unieke locatie. Eentje met historisch cachet, wat omliggend groen en bovendien goed gelegen. De Tiendschuur is een gedroomde feestzaal. Neem contact op met onze gastvrouw, we bekijken samen de mogelijkheden maar beginnen met een goed gesprek.

Communiefeest in Herkenrode

Herkenrode is een unieke uitvalsbasis voor familiefeesten. De groene omgeving geeft uw feest een uitgelaten sfeer en werkt voor jong en oud.

Personeelsfeest in Herkenrode

Op zoek naar een exclusieve locatie voor uw personeelsfeest, receptie of klantenevent? Goed gelegen én met voldoende parkeergelegenheid? Tal van kwalitatieve cateringmogelijkheden? De Tiendschuur op de abdijsite van Herkenrode beantwoord aan al uw vereisten en verwachtingen. Neem contact op met onze gastvrouw. Samen bekijken we uw wensen, bespreken we de mogelijkheden en werken we uw event samen uit tot een succesverhaal.

Meer over capaciteit en locatie. Klik hier.